despre 

cropped-Untitled-1.png             Muzica orientala este printre cele mai vechi si este cunoscuta de toata lumea. Atmosfera misterioasa si parfumata de la petrecerile sultanilor o puteti crea la evenimentul dumneavoastra in Constanta! Un moment artistic de belly dance aduce farmecul oriental la petrecerea dumneavoastra de nunta, botez sau aniversare in Constanta, dar si majorat, banchet, petrecere corporate si orice alt tip de petrecere in Constanta.
               Dansatoarele din buric sunt foarte apreciate la evenimente deoarece invioreaza atmosfera, incanta privirile invitatilor si schimba ritmul petrecerii cu sunetele armonioase si exotice ale muzicii orientale arabesti sau turcesti. Invitatii dumneavoastra se vor bucura de schimbarea de ritm, de frumusetea dansurilor si de spectacolul minunat creat in jurul valurilor zburatoare.

untitled-1
                  Dansatoarele din buric vor cuprinde in programul lor de 30 de minute cu coregrafie personalizata magia si misterul tarilor orientale, vor incanta invitatii si ii vor invita la dans, invartindu-se intre valuri colorate si stralucitoare, costume deosebite, evantaie, oferind un spectacol ametitor si unic si un moment artistic deosebit de frumos in cadrul evenimentului dumneavoastra.
                  Noi va aducem dansatoarele profesioniste de muzica arabeasca in judetul Constanta si Tulcea, in Ovidiu, Agigea, Eforie, Cernavoda, Navodari, Costinesti, Vama Veche, Mangalia, Mihail Kogalniceanu, Medgidia, cu ale cuvinte: oriunde doriti dumneavoastra.
Momentul de dans arabesc va constitui surpriza serii si va face ca evenimentul dumneavoastra sa ramana in amintirea invitatilor!

belly-dancing-logo-design-free-download-recovered-recovered

line-break-7-1024x291