Servicii

Muzica

Noi aducem ritmurile muzici orientale oriunde mergem

Costumatii

Costumatia este facuta manual, special pentru acest tip de evenimente

Atmosfera

Ambianta sta la baza momentului artistic, asigurata de un set de accesorii specifice

Coregrafie

Dansatoarele noastre sunt profesioniste, castigatoare a multiple premii nationale

Oferim servicii profesionale de belly dance, dansuri arabesti, dansuri egiptene si influente orientale. Termenul de belly dance provine din francezul “dance du ventre” datorat primului contact avut de civilizatia europeana cu acest tip de dans, in timpul Invaziei lui Napoleon in Egipt. Belly Dance mai este cunoscut si sub denumirile de “dans oriental”, “raqs sharqi” sau “rags ballady”‎ care inseamna “dansul din Est”, “çiftetelli” in Turcia si “τσιφτετέλι” in Grecia.

Costumatia si accesoriile sunt realizate manual (evantaie, aripi, voaluri, masti, etc) si sunt facute special pentru acest tip de eveniment.

Dansatoarele noastre sunt profesioniste, practicand multiple stiluri de dans:

  • Raqs sharqi ( رقص شرقي‎) este si cel mai cunoscut europenilor
  • Raqs ballady, ( رقص بلدي‎; dans folcloric/din popor)

Acest show il realizam in primul rand in Constanta sau Mamaia, dar ne putem deplasa si in Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Navodari, Valu lui Traian, Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud, Ovidiu.Serviciile noastre sunt valabile in tot Judetul Constanta dar si in Tulcea.

Daca doriti cea mai buna oferta de pret sau preturi pentru momentul deosebit de dans oriental sau belly dance, contacti-ne la adresa de e-mail allincluded2007@gmail.com sau nr. de telefon 0728955745.

Dansurile orientale se preteaza pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petrecere aniversara, majorat, banchet, balul bobocilor, inaugurare club sau bar, expozitii, targuri, petreceri corporate, evenimente de ocazii speciale: Craciun, Revelion si alte evenimente.

Momentul dureaza in jur de 30 de minute, dansatoarele fiind profesioniste, vor realiza un spectacol cu o coregrafie deosebita, care poate fi personalizata in functie de eveniment!

Pentru o oferta completa de servicii si preturi pentru spectacolul de dans oriental, va rugam sa ne contactati!