Despre noi

BELLY DANCE, UN MOMENT ARTISTIC MEMORABIL

Dansul oriental sau altfel spus, belly dancing in Constanta este o tratitie ce sa transmis din inima orientului, coregrafia dansului oriental a fost raspandita de cadane si admirata de intreaga lume timp de sute de ani. Initial practicata de femei doar pentru femei, aceasta forma de manifestare artistica a fost adorata de publicul larg.

Cu o experienta din 2007 in domeniu, cadana ofera la fiecare reprezentatie ceva nou, unic, indiferent de locatia dumneavoastra. Pentru momentul de belly dance, dans oriental sau dans arabesc ne deplasam si in Mangalia, Cernavoda, Tulcea, Ovidiu, Navodari, Medgidia, Murfatlar, Valu lui Traian, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, dar cele mai multe solicitari sunt la evenimentele din Constanta si Mamaia

Dansatoarele din buric vor cuprinde in programul lor de 30 de minute cu coregrafie personalizata magia si misterul tarilor orientale, vor incanta invitatii si ii vor invita la dans, invartindu-se intre valuri colorate si stralucitoare, costume deosebite, evantaie, oferind un spectacol ametitor si unic si un moment artistic deosebit de frumos in cadrul evenimentului dumneavoastra.

Dansatoarele orientale constituie un cadou deosebit care se preteaza la orice tip de eveniment. Momentul sustinut de cadanele noastre a fost creat pentru deliciul tuturor invitatilor, dar mai ales pentru domni.

Dans oriental Constanta, Belly dance Constanta, Dansatoare orientala Constanta, Cadana Constanta, Dansatoare din buric Constanta, Belly dancer Constanta, Dansatoare de muzica orientala Constanta, Dans arabesc Constanta, Dans din buric Constanta

Noi va aducem dansatoarele profesioniste de muzica arabeasca in judetul Constanta si Tulcea, in Ovidiu, Agigea, Eforie, Cernavoda, Navodari, Costinesti, Vama Veche, Mangalia, Mihail Kogalniceanu, Medgidia, cu ale cuvinte: oriunde doriti dumneavoastra.

Momentul de dans arabesc va constitui  surpriza serii si va face ca evenimentul dumneavoastra sa ramana in amintirea invitatilor!

 

Muzica orientala este printre cele mai vechi si este cunoscuta de toata lumea. Atmosfera misterioasa si parfumata de la petrecerile sultanilor o puteti crea la evenimentul dumneavoastra in Constanta! Un moment artistic de belly dance aduce farmecul oriental la petrecerea dumneavoastra de nunta, botez sau aniversare in Constanta, dar si majorat, banchet, petrecere corporate si orice alt tip de petrecere in Constanta. Dansatoarele din buric sunt foarte apreciate la evenimente deoarece invioreaza atmosfera, incanta privirile invitatilor si schimba ritmul petrecerii cu sunetele armonioase si exotice ale muzicii orientale arabesti sau turcesti. Invitatii dumneavoastra se vor bucura de schimbarea de ritm, de frumusetea dansurilor si de spectacolul minunat creat in jurul valurilor zburatoare.